Kakak Sepupu Kaki Minium, Suami & Anak Terabai

Hai admin tolong bah hide ni frofile saya admin.

Hai saya asal dari Kg Nambayan Tambunan. Begini bah saya ada mahu kasih kongsi cerita sikit pasal saya punya kakak sepupu. Bukan saya mau kasih buruk-buruk kakak sepupu saya tapi saya ni kan sebagai lelaki, saya macam malu sama perangai dia.

Dia ni sudah kahwin ada anak 2 orang perempuan. Sebelum dia khawin kan memang kami semua rapat bah semua kami punya aktiviti di kampung kami buat sama-sama. Best lah bah orang bilang. Apa lagi kalau ada meginum kan. Ni kakak sepupu saya ni memang kaki minum. Tidak cukup tu kalau 1 tajau tu tapai. Kalau di keramaian tu ada 10 tajau kan 10 tu lah dia mau lundus baru dia puas.

Perangai dia kalau sudah mabuk odoii kalah-kalah itu orangg gila bah. Dia punya perangai mula-mula dia ketawa mengilai baru teriak-teriak menyanyi tambah lagi kalau ada org puji dia terus bah dia menari bah macam tu tarian mengoda ni. Tidak pilih lah siapa saja sana, tua kah muda kah dia gusuk-gusuk juga tu badan dia sama tu orang. Adoiii bikin malu sekali! Pagi-pagi sedar dari tidur dia tidur sudah sama tu lalaki yang dia gusuk-gusuk semalam.

Laki dia kan selalu dia marah ni sepupu saya suruh berubah berhenti la ko meginum tu. Bilang dia punya laki sama saya, berjanji saja dia tapi kalau ada lagi keramaian dia ulang juga sampai anak-anak dia pun tidak nodi tapaduli bah.

Laki dia diam saja malas sudah dia mahu cakap dia bilang kalau dia mau berubah berubah lah, habis bosan sudah dia mau tegur. Kalau kena tegur ini sepupu saya mengamuk 1 kg bah suara dia teriak-teriak.

Kesian ni laki dia yang bikin kami kesian kan kalau laki dia balik sini kampung sepupu saya tida lah pernah layan bagus-bagus, kadang-kadang laki dia balik sini hantar duit belanja mau tinguk anak-anak dorang. Ni sepupu saya buat mcm angin saja ni. Dia maki hamun laki, dia ungkit lah psal berian dia. Sumpah-sumpah laki dia mati awal lah. Dia suruh lah laki dia pigi cari permpuan lain kasih jadi bini yang boleh jadi bini misali kalau dapat dia bilang.

Kadang-kadang dia tidak mau kasi jumpa aank dia sama laki dia. Ada pernah saya tadigar dia bercakap di handphone dia bilang kalau kau mau jumpa anak ko, kirim dulu duit 500 baru dapat jumpa. Kalau tiada 500 jangan harap dapat jumpa dia bilang.

Mungkin laki dia kirim terus, dia jalan hilang 3 hari dari rumah berjalan entah pigi mana. Anak-anak dia mami saya yang jaga ni, bising-bising mami saya sampai kami pun ikut kena bising ni.

Sekarang saya dengar laki dia ada sudah bini baru di KK. Sekali dia tau laki dia ada bini sana KK baru dia bagus-bagus merayu sama laki dia kunun mau berubah tapi sama juga. Dia dapat nombor tu bini baru laki dia terus dia maki hamun kenapa rampas laki saya, kenapa tiada lelaki lain kah, lagi sedap kah butu laki saya dia bilang. Dulu kami happy, sejak ko muncul, hidup kami macam apa sudah dia bilang. Padahal dulu belum muncul tu bini lbaru aki dia lagi teruk kehidupan dorang bha.

Laki dia tidak peduli, anak pun mami saya yang jaga sekarang. Laki dia jarang balik tapi kirim duit tidak pernah miss, 1 bulan 3 kali laki dia kirim masuk bank mami saya. 1 kali kirim 500 masuk dulu, dia hina tu bini baru laki dia janda sundal pelacur ganti-ganti butu dia bilang, selalu pigi pub. Saya benci perempuan janda dia bilang sebab janda ni pelacur tiada harga diri dia bilang. Odoiii dogo kalau dia menghina kan seolah dia lupa dunia sampai mami saya pun larang sudah kami mau rapat sama dia.

Adik-adik saya, kakak-kakak saya pun mami saya larang berkawan sama dia sebab sekarang kami dengar cerita dia selalu pigi pub ada lagi kedapatan naik hotel sama laki orang ni. Bilang mami saya nah kebalikan sudah dia dengan cakap dia dulu sama tu perempuan yang dia hina maki.

Sekarang kami adik beradik jarang sudah nampak dia di kampung ni. Anak-anak dia mami saya yang jaga. Laki dia masih lagi kirim duit tuk belanja anak dorang. Mami saya cakap laki dia ada kerja sudah yang tangkap-tangkap projek besar, gaji dia besar bilang mami saya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *