Masa Pregnant Husband Pernah Pukul Saya & Suka Chat Dengan Perempuan Lain

Hai admin.

Saya pakai FB kawan saya saja ini.

Di sini saya mau minta pendapat dan nasihat. Baik buruk semua sya terima.

Begini, saya dan husband saya sudah kahwin selama 3 tahun lebih. Tapi baru tahun ini kami ada anak.

Ok dipendekkan cerita masa pregnant husband saya pernah pukul saya sama suka chat dengan perempuan lain.

Saya memang sakit hati tapi saya kuatkan diri saja sampai lah saya sudah lahirkan anak saya.

Lepas kami ada anak, perangai dia berubah sudah. Dia jarang chat perempuan sama tidak pernah pukul sudah. Masa dia berubah pun time anak sya masuk 5 bulan (masa anak 3 bulan saya sudah kerja cari duit sndiri).

Sepanjang saya kerja ini stress saya sama gaya dia yang suka outing-outing sama ladies ini makin kurang. Lepas itu makin tawar sudah hati saya sama dia.

Semenjak dia berubah, dia selalu minta “itu” tapi saya fail balik-balik mau bagi dia, sebab kenapa : First, saya teringat apa yang dia buat sama saya dulu masa saya pregnant. Second, saya betul-betul tidak terangsang macam itu nafsu mati sudah betul-betul.

Saya jarang sudah layan dia sampai dia minta maaf semua kesilapan lalu dia. Dia pernah cakap juga saya tak kisah kalau kau tiada perasaan sudah tapi saya masih sayang kau.

Selama ini saya berusaha kasi lembut hati saya untuk kasi ada tu perasaan sayang sama cinta balik tapi saya fail juga. Sekarang pun bagitu juga.

Soal belanja rumah smua memang dia tanggung (tidak pernah fail). Tapi hati saya masih lagi keras mau kasi balik tu perasaan sayang dahulu.

Saya percaya mana-mana rumah tangga pun ada masalah, saya mau kasi selamat balik relationship kami sebagai suami isteri tapi saya betul-betul bila tengok muka dia saja, sakit betul hati saya.

Saya mau dekat balik dengan husband saya tapi bila sama dia saja saya cepat marah. Apa lagi saya perlu buat sebenarnya. Semua saya sudah usaha tapi emosi marah saya memang tidak dapat kawal sudah.

Hantar Luahan / Kisah Rumah Tangga anda, TANPA mendedahkan identiti pengadu : http://www.krtborneo.com/hantar-artikel/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *